Nackskott

Ryggskott...är det värre än nackskott? Sa en liten kille för några år sedan. Nej nackskott är nog en aning allvarligare men ryggskott är inte kul det heller.

Jag vet ju att det hör våren till, ändå blir jag lika förvånad varje år. Jag är som en liten pensionär och får ont i ryggen varje år när våren kommer och jag gått för lite klädd....nej det ska visst vara halsduk och tjocktröja fram till juli för jag ska hålla mig hel i kroppen.

Benvärmare och tjocka strumpor måste jag ha på sommarkvällarna också annars får jag ju ont i vristerna och varmt runt nacken måste jag också ha för att inte bli stel....kommer inte krämporna lite väääl tidigt??? Här går ju jag omkring och tror att jag är 25 och så har jag en kropp som en 75-åring! Minst.....

hsh idag är ryggen bättre och jag vilar i massvis. Det är ju skönt också att slippa göra en massa saker utan att ha dåligt samvete...nu kan jag vila hela dagen. Spela schack, nintendo DS (När inte David ser), läsa böcker och dricka kaffe och äta mandelskorpor......så när jag tänker efter en gång till så är ju ryggskott en dröm mot nackskott ändå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0