Hemma...

...efter några dagar på stugan. Lortiga, trötta och hungriga tur att det finns änglar här på jorden, för precis när vi kom hem ringde gittan och frågade om vi kunde komma dit och äta grillat idag. Bättre än SÅ kan det väl ändå inte bli:) Delar ett gäng foton från dagarna.

Andreas Vattenskoter är av värsta sort...och barnen var stolta och överlyckliga att få testa den med honom.

Insektsboken är en guldbok när man bor ute på stugan. Tänk vad många spännande kryp som man hittar! Den är väl läst av oss allihop...:)

På lördag kväll hade vi turen att få se en luftballong segla över oss, och ja den åkte faktiskt rätt över vår stuga och försvann sedan bakom talltopparna.

prinsessan Signa som är väl medveten om sin bedårande skönhet:)

barnen bygger på kojan i skogen. Det hamras och sågas och skapas där bland träden.  Och resultatet? Jo de är superduktiga måste jag säga!

David med sina solbrända kinder och dessutom har han bott i Indien i sitt förra liv säger han och att det är därför han fötts med delar av ett kastmärke kvar i pannan.





Spike är nöjd så länge han har en tallkotte.



Gummibåtar och Flytmadrasser är toppen i viken och själv har jag flytit omkring på luftmadrass fler gånger under dagarna. Det är underbart att följa med vattenrörelserna och känna det ljumma vattnet. Tyvärr kryllar det a v Broms där ute just nu så jag är mer prickig än solbränd efteråt;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0