Tillfällighet eller inte?

Vargjakten delar upp Sverige i två läger. Ska de jagas eller inte? Åsikterna går isär.

Samtidigt i Höör får man problem med vargflocken i en djurpark. De lyckades rymma och har nu avlivats.

Tidningen skriver:

" "Egentligen började det hela redan i torsdags", berättar Johan Lindström, djurparkens djurförman i ett pressmeddelande.

"Två unga hannar hade lyckats gnaga upp ett litet hål mellan varghägnet och kronhjortsfållan. Vi lyckades få in dem i hägnet och laga hålet. Det är väldigt svårt att få vargar som börjat ta sig ut att stanna kvar inne i hägn, men efter några dagar med förstärkt tillsyn började vi tro att det hela trots allt hade löst sig till det bästa", förklarar han. "(SvD)

Visst är det egendomligt? varför ville de absolut ut just nu? Kände de på sig något? Att djur känner på sig naturkatastrofer är bevisat många gånger, men kan de ha kännt på sig detta? (Den pågående vargjakten) Antagligen inte.

Vad handlar det då om? Konspiration? Är rymningen fejkad för att staten ska skrämma upp även våra svenskar i södra delen innan de tar ställning? Antagligen är det inte heller så, utan en tillfällighet åter där livets händelser om och om igen förvånar oss med sin magi.

Men visst har jag ställt lite grubbel med detta inlägg? Visst är det egendomligt? var det verkligen en tillfällighet? Döm själv.;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0