Melodifestival

Idag är det lördag. Inte vilken lördag som helst utan melodifestivallördag! Vi är redan taggade, som de schlagertöntar den här familjen är....det vill säga hela familjen utom David.

Om resten av familjen älskar musik på olika sätt och tävlingar i alla de former så avviker han på det spåret. Musiktävlingar är det värsta David vet. Neeej inte nu igen suckar han när vi andra studsar av förväntan i soffan och redan knåpat ihop ett ordentligt röstningsschema inför kvällen.

Röstningschemat handlar om att betygsätta sången, framträdandet, scenkläderna, artisten...ja allt! Upp till 10 poäng får man sätta och vi fördelar dem med omtanke. Lyssnar, iakttar, diskuterar för att sedan sätta vår individuella bedömning.

Hela familjen alltså även david men han gör på ett annat sätt: han hör första tongångarna, om ens det, visar med tummen neråt och säger: den suuuuger, skriv det på mig. Om nu inte Lordi skulle dyka upp förstås, vilket är mindre troligt, eller något annat tufft trum- och gnisselelgitarr band.

Nej David är en cool kille han, vill iaf vara det, och tycker om coola grejer. Och har rummet fullt av tuffa grejer och spelar de häftigaste spelen och är supertuff kille. Och så mitt i detta allt så blev han världens gladaste kille igår när han äntligen lärde sig, efter lång tids tragglande, att rita ett fint hjärta! Nöjd hoppade han runt i lägenheten överförtjust över sin egen förmåga och visade alla, i tur och ordning, vilka fina hjärtan han kan göra!

Och idag har jag också lovat att han ska få en egen profil på stardoll. Ett spel på internet där man kan göra sin egen stardoll, inreda rummet och köpa snygga kläder och smycken:) Ett riktigt glitter och glamourspel i verklig schlageranda. Det är nog svårt att bli riktigt tuff hela vägen när man växer upp i en tjejdominerande familjuppsättning:) <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0