7 år tidigare

Det var precis den här dagen för 7 år sedan som vi dukade upp med kakor och tårta ute på gräsmattan. Indiansommaren var här och det var varmt och skönt, svårt att tro en gråmulen, frostbiten dag som denna. Lovas mormor kom med en dockvagn till Lova, som fyllde år, och hon älskade den presenten!
 
Det var samma dag som min systers lille son Noah fick bära in födelsedagspresenten från dem till Lova. När de klev innanför dörren slet Noah själv upp paketet på två sekunder och överlämnade innehållet. Han har alltid varit en handlingskraftig kille och uppgiften blev bara lite feltolkad. Mamma sa ju att Lova skulle få det där som var i paketet, då var man ju tvungen att ta ut det då så att det inte blev fel....
 
Idag firar vi Lova här hemma som idag fyller 9 år. Lika stolt som hon den dagen blev för dockvagnen, lika stolt blev hon idag för den nya cykeln. Stolt drog hon iväg till skolan, förväntansfull över vad dagen har i sitt sköte.
 
Idag bjuder vi släkt och vänner på tårta. Och jag tror att mormor är med oss idag på kalaset också även om hon inte finns kvar med oss på jorden rent fysiskt. Idag är hela dagen Lovas och den är efterlängtad och blivit nedräknad i veckor nu. Det här blir en bra dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0