från mögel till blåbär...

Gårdagen ägnades åt att städa och sanera Knutpunktens lokal. Efter en sommar med mer regn än någonsin hade vi lyckats göra om Knutpunkten till en swimmingpool nån gång under sommaren och när vi först upptäckte det hade vattnet trängt undan och satt sina spår.....

Vi har fått slänga saker i massvis som legat och blivit mögliga och frågan kvarstår om vi nånsin kommer kunna använda lokalen igen eftersom vattnet trängt ner i betongen och upp i väggarna. En firma specialliserad på fukt och mögel får bedöma det nu.

Mitt i all missär träffade jag en av mina grannar, Camilla, som just idag inhandlat sig en soffa och skulle göra sig av med den hon haft innan och frågade om jag behövde den. Ibland påminns vi av livets magi lite extra och den senaste tiden har jag upplevt så mycket kärlek och givmildhet från så många runt om mig så jag är alldeles varm i hela hjärtat. Det kanske inte finns en mening med allt men allt ger en mening till stundens tillvaro. Och jag är så tacksam!

Att ha sällskap av Mia med saneringen gjorde allt också mycket enklare. Av nån anledning lät vi det hela rinna av oss med hjälp av glädje och skratt och effektivt arbetande. Spännande att se vad som sker här näst och just idag kan vi inte göra så mycket mer åt loalen än att vänta på specialistherrarna....

Kvällen avslutades med blåbärspaj på nyplockade blåbär. Min yngsta tjej Lova hade plockat en halv kasse blåbär, så efter att ha gjort två stora pajer har vi fortfarande blåbär kvar till idag. Vad vi ska göra med dem har vi inte bestämt än. Nåt gott har vi tänkt oss iaf.....:)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0