Känd från TV

Pratade med min syster igår om våra barns fascination av kändisprogrammen på TV. Och vad det kommer få för följd i framtiden....

-Titta där är ju han! säger barnen och pekar på löpsedeln in till affären. Han som blev känd i Lets Dance!!!
Och ja det är ju just så de ser på de gamla kändisarna som legat i bakgrunden en tid. Som tex Stefan Sauk, som gjort flertalet filmer och är en fantastisk sådespelare enligt mig. Gudrun Schyman som ÄR vänsterpartiet i mina ögon fortfarande som i år är med i Lets Dance. Eller Mikkey Dee eller Rafael Edholm i Kändisdjungeln, för att inte tala om kändisarna på slottet med namn som: Meg Weatergren, Tommy Körberg, Kjell Bergqvist, Siw Malmqvist osv.

Vi funderade lite på när de en dag blir vuxna och sitter med sina barn och berättar:

-Jonas Gardell han vägrade spela fiol på slottet så han kommer man ju ihåg. Gudrun Schyman hon gjorde debut i Lets Dance men var inte så duktig på att dansa, Mikkey Dee han levde en vecka i djungeln med andra deltagare men det var bonden Nils-Petter som vann det hela, han var känd sen tidigare i Bonde söker fru, så han har varit med i fler grejer. Programledaren däremot David Hellenius han är jättekänd han har ju gjort både Lets Dance och Kändisdjungeln, Idol programledare och så har han haft en massa humorprogram själv också. han har varit riktigt stor barnen, hans namn ska ni lägga på minnet! 

....Visst kan vi väl ändå konstatera en sak att kändisar idag är inte längre är riktigt vad de en gång har varit.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0