Lurad! eller....?

I morse blev jag grundlurad igen.....

Ett av mina barn vaknade med yrsel så stark att hon nästan inte tog sig ur sängen. Huvudvärk så att hon knappt kunde öppna sina ögon. Ont i halsen och i kroppen samt en hel del mer outhärdliga plågor.

Jag slängde mig så klart på luren och sjukanmälde mitt stackars barn.

Då, liksom av magi, försvann krämporna, huvudvärken och yrseln. Nu umgås jag resten av dagen med en hysterisk pigg och tjatig tjej som VILL åka till köpis och handla en massa snygga grejer (hårfärg bl.a) till sig själv.....

Jag har lurat myndigheterna en gång igen. Det här är SKOLK av värsta sort......

När ska jag lära mig att barn är en manipulerande sort med oberäkneliga ojyssta spelregler...?

Kan inte minnas att JAG gjorde så här någon gång mot min mamma? Minns absolut inte att jag höll febertermometern mot lampan eller låtsades hosta hysteriskt när väckarklockan ringde....eller var det så....Nej som sagt jag minns INTE!

Nu kan jag inte tänka mer, inte skriva mer, eftersom det ekar av skönsång utan dess like i mitt kök tillsammans med ett svängigt uppträdande av mitt sjuka barn. Tror det har med yrseln att göra.....

Vem av mina barn  är det som lurat mig förresten? Nej, det lovade jag att inte berätta.....


Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag skulle berätta för mamma att jag så gott som aldrig har feber.. Att jag inte mindes att jag hade det ofta när jag var liten heller.. Mamma höll dock inte med mig.. Märkligt att vi hade olika syn på saken tänkte jag.. Men sen slog det mig att jag la huvudet mot elementet så fort jag inte ville gå ill skolan.. ;)

2009-11-05 @ 15:08:04
URL: http://sussieforslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0