2 platser kvar

"Att återupprätta själen är hårt arbete. Att bara anmäla sig till en workshop eller följa en guru eller köpa en kristall räcker inte. det spelar ingen roll hur många buddhastatyer du har i din lägenhet om du inte kan finna det som finns i inom dig. Att söka sin själ i någon annans kropp, teori eller berömmelse är ett lättjefullt sätt att söka upplysning. att bli en fri ande kräver disciplin. det gör mig ledsen att vi är så snabba att ge bort vår kraft." (G Roth)

Våga fråga dig själv vad ditt liv har för mening.
Våga ta emot det just du behöver.

Först när vi inser vikten av att leva kan vi leva det fullt ut. Din väg till lycka är inte densamma som min väg till lycka. Men kärnan är dock den samma. Den handlar om att ge tid till sig själv. Lyssna till sig själv. Våga älska sig själv och varje steg man tar.

I all jäkt och stress vi lever i i dag har vi svårt att få tid till allt vi behövs till. det lättaste är att stryka vissa måsten och krav för att hinna med allt och alla.

Det vanligaste misstaget är att vi slopar den tiden vi önskat ge till oss själva för att hinna allt det andra.

vad vi inte förstår är att själen är som ett batteri som måste laddas ibland för att fortsätta fungera. Annars står vi en dag helt bruklösa för oss själv och för alla andra.

Nu är det 2 platser kvar till sommarkursen i mindfulness. 25-26juli.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0