Ny kurs


En tanke föddes, växte och blev till liv.




Möt dina andliga guider och kraftdjur
Vi kan göra en fantastisk utveckling för oss själva om vi vågar att släppa in den alternativa tanken och börja lyssna till oss själva och andligheten.

Den 26-28 mars i Lingbo

 

 

 

Vi fördjupar oss i andlighet och inre utveckling genom meditationer och andliga övningar. Vi arbetar med chakra, auror, energier, andliga guider och kraftdjur, ögonspegling, visualisering, kanalisering, tolkning av budskap, symboler och arketyper. Syftet med kurshelgen är att fördjupa din egen andlighet och tolka dina budskap och öppna upp vägar för att möta dina andliga guider och kraftdjur. Individuella samtal kommer att erbjudas, för den som önskar, under helgens gång, för tolkning av budskap, healing, änglaläggning, kanalisering, andlig och/eller personlig vägledning.

 

Kursavgift: 1300 kronor inkl. mat och logi.

Föranmälningsavgift: 300 kronor betalas senast sista januari och betalas inte tillbaka, resterande 1000 kronor kan betalas när du själv önskar innan kursen eller på plats i Lingbo.

Platserna är begränsade och garanteras först när föranmälningsavgiften är betald. Innan du betalar, skicka ett mail så att det fortfarande finns platser kvar.

 

Mer information, resbeskrivning och kursutformning skickas efter anmälan.

 

Välkommen till en magisk helg!

Catarina Fagerlund och Marie Nyqvist

mail [email protected]   hemsida http://ninaswachipi.webs.com 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0